©


 
Ikaalisissa, 50km Tampereelta pohjoiseen, sijaitsee Ikaalisten kylpylät. Se on oikea lapsiperheen paratiisi. Tekemistä riittää aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan asti
 
NORPPA! - ICE (Aikuisille)
 
Kylpylä on iso ja monipuolinen ja siellä on allas pienillekkin lapsille. Allasosastolla vedetään pari kertaa päivässä erilaisia vesivoimisteluja. Hotellin asiakkaat saavat käyttää kylpylää aamuin illoin.

Hotellissa on lastenhuone, joissa tiettyinä kellon aikoina hoitotäti paikalla. Huoneesta löytyy mukavaa puuhaa: piirustus, pelejä ja pallomeri.
 
Erillinen huoneensa on pelihuone, josta löytyy playstation konsolit ja muut pelit.

Pienimmille lapsille loman kohokohta on tavata Ti-Ti Nalle, joka asustaa kylpylän välittömässä läheisyydessä, omassa elämysten talossa. Taloon on pääsymaksu.

Ti-Ti Nalle pitää talossa musiikkihetkiä, äitinalle maalaustunteja ja kaikkea muuta mukavaa. Täällä voit puuhastella nallejen kanssa sisällä talossa ja ulkona, josta löytyvät myös kotieläimet.
 
Saatat törmätä nalleihin myös hotellissa, jossa ne välillä piipahtavat lapsia tervehtimässä.
 
Myös varttuneemmille vierailijoille on monia aktiviteetteja.
 
Allasjumppaa ja Les Mills bodypump, kahvakuula, kuntoboxing, circuit training, kuntosali, niiden aikataulut löytyvät hotellista.

Vuokrattavana harrasteisiin löytyy kunnon välineitä: rullaluistimet, pyörät, veneet, kanootit, beachvolley pallot, tennis ja golf, kävelysauvat jne.

Moni asia voi muuttua hetkessä ja tee kaverit kateellisiksi. Usko pois että se tuntuu hyvältä.
 
-Päivi Ojala