©

Naantalissa sijaitseva Naantalin kylpylä Spa, kuuluu Royal Spas of Europe-ketjuun. Se kuuluu myös maailman sadan parhaan kylpylän joukkoon. 

TRIVAGO - Naantalin Kypylälomat

Kylpylässä voit nauttia päivisin allasosastolla sekä nauttia erilaisia hoitoja ja hierontoja. Lomalla kaikkein rentouttavinta lienee kuitenkin yöpyminen kylpylähotellissa. Hotellista löytyy huoneita joka makuun ja standardista luxukseen. Tunnelma on erittäin rauhallinen ja rentouttava, joten kylpylälomasi sujuu varsin stressivapaassa ympäristössä.

Terveeksi ja hyvinvoivaksi päätyväksi, voit ottaa kylpylähoitoja, asiantuntevien ammattilaisten ja laadukkaiden tuotesarjojen avustuksella.

Täältä löytyy erilaisia kasvohoitoja, aromaterapiaa, balilaista vartalohierontaa, Hot Stone kiviterapiaa, suklaahoitoja vartalolle, sekä savi- ja turvehoitoja. Eritoten suosittelemme kuningatar Kleopatran hunaja-maitokylpyä tai huumaavan tuoksuvaa ruusukylpyä. Näistä on myös tarjolla
ilmaiset lahjakortit toistuvasti.

Luksustason kylpyläpalvelua on, kun tuodaan lasillinen samppanjaa kylpyyn! Romantikoille ja yhdessäoloa kaipaaville, järjestetään myös kylpyhetki kahdelle. Lomakohde kotimaassa ei tästä paljon parane

Vartalohoitoja löytyy todella monia

Mansikkahoito aloitetaan kuorinnalla, käydään mansikka-kermakylvyssä, iho öljytään mansikkaöljyllä ja ihan lopuksi nautitaan vielä lasi mansikka kuohuviiniä.

Selluliittihoito johon kuuluu kuivaharjaus, selluliittinaamio, kylpy, kiinteyttävä seerumi ongelma-alueille ja lopuksi vielä vartalohieronta.

Lisänä myös kasvo-, käsi- ja jalkahoidot. Jotta voit mennä kauniina illalla hotellin ravintoloihin, spasta löytyy myös meikkauspalvelut ja opastus.

  • Voit tutustua hoitoihin ja kylpylän palveluihin tarkemmin täällä

Kylpylässä lomaillessa, sinulla on paikka huolehtia kunnostasi ja harrastaa todella monipuolisesti. Talvella löytyy hiihtoladut murtomaahiihtoon. Lapsille pulkkamäkeä sekä liukurit ja välineet löytyvät hotellista. Kuinka Menestyä myös luisteluun.

Kesällä ja talvella paljon kävelyreittejä.

Lisäksi golf, tennis, uinti, beachvolley, sauvakävely, pyöräily, jumpat  ja venyttelyt

Lapsille Naantalista löytyy myös Muumimaailma, joka on varmasti lapsiperheiden ykköspaikka!
Naantalin spa hotellista löytyy muuten muumiaiheisesti sisustettu huone, muumifaneille!

-Päivi Ojala

LUE MYÖS:

Uintia ja Hemmottelua helpoiten
Tottakai, huuaaah