©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Varaa edulliset lennot ja hotellit Phuketiin

HALVIMMAT LENNOT
KAIKKI HOTELLITARJOUKSET
(AINA halvimmat tarjoukset lennoista ja hotelleista)
VOITA RAHAA ILMAISEKSI -Ilmaista ei voi hävitä 
(aina kannattaa kokeilla kun omaa rahaa ei tarvitse)

Thaimaan suurin saari Phuket, houkuttelee matkailijoita joka vuosi enemmän ja enemmän. Se onkin yksi suosituimmista lomakohteista Thaimaassa. Turkoosin siniset vedet ja upeat hiekkarannat vetävät paikalle innokkaita sukeltelijoita ja auringonpalvojia sekä eri vesiurheilulajeista kiinnostuneita. Phuketista löydät lisäksi laadukkaita golf kenttiä, hyvää ruokaa, ystävällisiä ihmisiä ja jopa aitoa Thaimaalaista kulttuuria.

Lähisaarten (esim Phi Phi saaret) kauneus houkuttelee tekemään päiväretkiä upeisiin maisemiin ja kalamiehet kokeilevat syvänmeren kalastusta paikallisten vapamestareiden kanssa.
Paikka sopii niin omatoimimatkailijoille kuin lapsiperheillekin erinomaisesti sillä palvelut ovat lähellä ja hintakaan ei päätä huimaa. Rantoja riittää varmasti jokaiseen makuun joten Phuket on suosionsa ansainnut. Vilkkain rantakohteista lienee Patong, mutta rauhallisempaan menoon löytyy esim. Kamala Beach.

Suoria lentoja Phuketiin löytyy yhä useamman matkatoimiston ja lentoyhtiön listoilta, joten hinna
tkin pysyvät kohtuullisena. Kilpailuasetelma ei ainakaan nosta hintoja. Ennen matkat Phuketiin tehtiin lentämällä Bangkokiin ja jatkettiin reissua siitä. Tarjousmatkat Phuketiin saa porukan nopeasti liikkeelle ja paikat varataan yleensä erittäin nopeasti, joten ole ajoissa.

ÄLÄ MISSAA:
ILMAISTA TAVARAA NETISTÄ Netti on pullollaan mm. matkailijalle hyödyllisiä ilmaisnäytteitä sekä tuotenäytteitä kuten partahöylät ja ne on kaikki tässä listattuna kätevästi

AINA halvimmat hotellitarjoukset -mistä vain