©

Uusi-Seelanti - Extreme aktiviteettejä adrenaalisiepoille!

Kaikkien niiden ykköskohde, joilla se sisäinen adrenaliinisieppo huutaa töttöröötä hieman lujempaa kuin muilla. Uusi-Seelanti tarjoaa vaativimmallekin extrememestarille sellaiset puitteet säväreille, että alta pois. Paikka on jo pitkään nauttinut vauhtilajeista kiinnostuneiden ykkösmestan tittelistä, eikä turhaan.
 

ACTION!

Harrastusmahdollisuudet ja puitteet on täysin omassa luokassaan maailmalla. Täältä löytyy kaikki mitä mitä kuvitella saattaa. On Benji-hyppyjä lukuisine variaatioinen, on ihmislinkoja, raketteja, vapaapudotusta, koskenlaskua, moottorikelkkasafareita, extremepyöräilyä, laskuvarjohyppyjä, sukellusta, surffausta (eri variaatioineen), moottoriurheilua (niin maalla ja merellä kuin maastossa ja vuorillakin), vauhtiveneilyä ja trekkeilyä kaikilla mausteilla. Lisäksi tarjolla on mitä mielikuvituksellisimpia vempaimia, joissa hurmiossa kiljuvaa matkailijaparkaa viskotaan ja kieputellaan maan ja taivaan välillä niin, että heikompia heikottaa jo valmiiksi. Ja tässä vain murto-osa. Yleinen nyrkkisääntö on, että jos täältä sitä ei löydy, sitä ei ole.

Harrastaminen on yleisesti ottaen suhteellisen kallista, mutta täällä rahalle saa tunnetusti vastinetta.
Helsinki-vantaan kentällä tärisevän extremekuninkaan ilme kertoo yksiselitteisesti sen, mitä reissusta on odotettavissa. Lukaise vuoden halututut ilmaiset Tuotteet että pääsee nopeasti vauhtiin ja Kasinosivut  peleistä.

Täydellinen lomakohde vauhdin ja hurmoksen ystäville. Myös luontonsa puolesta Uusi-Seelanti on yksi maailman upeimmista kohteista.


VIDEOT