©

Ensimmäiseksi Intia järkyttää ja kulttuurishokki vaanii heti ensimmäisestä lentokoneesta otetusta askeleesta. Seuraavaksi se ihastuttaa ja sitten siihen jo rakastuukin peruuttamattomasti. 

Intian kiertomatkoja Suomesta
ILMAINEN MIELIPIDEMAAILMA
Suomen matkatoimisto
, Kalevatravel, Intiakeskus

Intia vaatii ensikertalaiselta paljon ja siihen tottuminen vie hiukan aikaa, mutta kun sen kerran päästää ihon alle, se tekee lähtemättömän vaikutuksen. Uskontoa, pyhiä kaupunkeja, pyhiä lehmiä, temppeleitä, ikivanhoja kaupunkeja, kaoottinen liikenne, erikoislaatuiset ihmiset, mausteiset ruoat, eksoottisia ja ilmaisnäytteet kaikesta, kerjäläisiä ja upporikkaita, halvat hinnat, hienot silkit ym. ja kaiken tämän hullunmyllyn takana sykkii suuri sydän.

Kier
tomatkat on ensikertalaisille hyvä keino ottaa tuntumaa maahan, josta moni ensikertaa matkaava palaa häntä koipien välissä takaisin. Käytännön asiat on jo valmiiksi hoidettu ja näin voi rauhassa hengittää Intiaa keuhkonsa täyteen, ilman huolta huomisesta. Osaavien oppaiden hellässä hoivassa tuntee olonsa turvalliseksi. Kiertomatkoja ja reittejä on yhtä monta kuin matkatoimistojakin, joten valinnanvaraa riittää ja vierailun arvoisia kohteita on maa täynnänsä.

Yleensä kiertomatkoihin kuuluu joitain seuraavista:
Kultainen kolmio -Delhi, Agra ja Jaipuri, Goan
hiekkarannat, rakkauden monumentti Taj Mahal, elefanttiratsastusta, Bengalin tiikeri safari, pyhä kaupunki Varanasi ja Ganges-joki, lisäksi lukuisia linnakkeita, monumenttejä, temppeleitä ja palatseja. Usein myös tutustutaan kaupunkeihin hieman pintaa syvemmältä kaduilla, ravintoloissa, kauppakujilla ja yöelämässä. Intia on pakko kokea ainakin kerran elämässään, sillä kun maa ottaa valtaansa, siitä ei enää pääse irti.

Hintataso Intiassa on erityisen halpa ja varsinkin kokenut omatoimimatkailija tietää miten saa budjettinsa riittämään pitkään. Ruoat, majapaikat, vaatteet ja matkustus hoituu halvalla Intiassa.


Halvat lennot Intiaan omatoimimatkailijalle:
Terminal A, Ebookers, Supersaver, Tjäreborg, Area, Kilroytravels