©

Kiinan Majoitukset edullisimmin:
PARAS HOTELLIHAKU

Kovinkaan moni maa ei tarjoa yhtä vaihtelevia, eksoottisia, muinaisia ja nykyaikaisia kohteita samassa paketissa kuin Kiina. Vieraiden ja yleisen tulkinnan mukaan, Kiina on niin erilainen, että tuntuu kuin vierailisi toisella planeetalla. Vaikka maa on sittemmin aukaissut ovensa länsimaisen kaupan mellastuskohteeksi, tulevaisuus ja historia elävät yhä rinta rinnan. Tulevaisuus tekee Kiinaankin peruuttamattomasti tuloaan, mutta vielä on hyvää aikaa tutustua maan historiaan, sekä ihastella sen uskomattomia kohteita.

Kiertomatkoja on satoja erilaisia ja niitä tehtaillaan päivittäin lisää.
Yleensä kiertomatkalle lähtevä tutustuu tietysti Kiinan muuriin, Xi'anin terrakotta -armeijaan, veneilee upealla Jangtse-joella, syö Pekingissä Pekingin ankkaa, vierailee Shi San Lingin keisareiden haudalla, ihastelee Guilinin upeita kalliomuodostelmia, katsoo tulevaisuutta silmiin Shanghaissa ja Hongkongissa, astelee taivaallisen rauhan aukiolla, vierailee kielletyssä kaupungissa ja tutustuu tietenkin aitoon Kiinaan. Lisää kohteita on lukemattomia ja kiinalla on sen verran kokoa, että useampikin kiertomatka ja reppureissu on paikallaan, kokeakseen Kiinan sen kaikessa kauneudessaan.

Kokemuksena jokainen
kiertomatka on vaikuttava ja onkin suositeltavaa, että matkaan lähtee heti, sillä kuten muutkin maat, Kiina muuttuu nopeasti ja tulevaisuus työntää menneisyyttä tieltään. Kuten sanottu, kiertomatkoja on huikeita määriä eri reittivaihtoehtoineen, joten jokaiselle varmasti löytyy se omanlaisensa
.

Kaupunki- ja turistialueilla Kiinan hintataso on kovassa nousussa, mutta yleisesti ottaen Kiinassa matkailu on halpaa.

Valmiit kiertomatkat netistä myy:
Finnmatkat, Area, Lomamatkat, Olympia, Kilroytravels

Pelkät lennot Kiinaan omatoimimatkaajalle:
Hae Lennot