©

Pattaya, Thaimaa


Thaimaan vanhimpia matkakohteita oleva Pattaya jakaa yleensä ihmiset kahteen ryhmään. Niihin, jotka eivät voi sietää sitä ja pitävät paikkaa maanpäällisenä helvettinä ja niitä jotka rakastavat sitä kaikesta sydämestään

Hotellit Pattayalle
 
Mukaan Pattayaan ...

Siaminlahden rannalla sijaitseva Pattaya erottuu edukseen reilusti juuri sillä mitä se on. Se on hieman siistinyt itseään ja sitä on myös markkinoitu jopa perhekohteena, mutta yöelämän ja juhlimisen takia sinne yleensä suunnistetaan. Pattaya on edelleen keski-ikäisten miesmatkailijoiden ykköskohde Thaimaassa ja seksibisnes kukoistaa kysyntää vastaavana. Prostituutio ja turistien jatkuva virta on työntänyt tieltään aidon thaimaalaisuuden Pattayalta ja myös rikollisuus on valitettavasti kasvussa. Jos Pattayalle kuitenkin päätyy ja yöelämä ilmiöineen ahdistaa, niin sieltä on iiisiä liikkua muualle ja etsiskellä rauhallisempia sekä "aidompia" Thaimaan kokemuksia, vaikkapa autolla tai skootterilla.

Pattayan Yöelämä elää seksiturismista:

Huonossa maineessa oleva Pattaya tarjoaa sitä mitä kaikki tietävätkin sen tarjoavan. Tyttöbaareja, meikit, paljasta pintaa, päihtyneitä miesturisteja, prostituutiota ja infernaalista menoa aina aamun pikkutunneille saakka. Turisteja Pattayalla käy vuosittain miljoonia, mutta rauhallisia rantalomia, luontoa, nähtävyyksiä ja kulttuuria janoavat suuntaavat kulkunsa suosiolla muualle Thaimaahan. Naisille Pattaya ei ole matkakohteena varmastikaan se houkuttelevin vaihtoehto. Taatusti hurjaa aamusta iltaan.

Rannat:

Kohtuulliset rannat Pattayalla, mutta usein turistien täyteen ahtamat. Ei rauhaa haluaville. Lähisaarten rannat sopivat rauhallisempaan menoon ja vaikkapa sukelteluun. Saarille pääsee alle tunnissa veneellä tai halutessaan n. 15 minuutissa pikaveneellä. Pattayalta voi myös vuokrata vesiskoottereita ja muita vesiurheiluvälineitä. Hiljaisempia rantoja voi myös etsiskellä vaikka vuokraamalla auton, mikä ei ole kallista.

Harrastukset Pattayalla:

Pattayalla voi suositella aktiivisesta lomailusta kiinnostuneille. Tekemistä ja vauhtia vaativille, Pattaya on paratiisi. Harrastusmahdollisuuksia löytyy ja palveluntarjoajia on pilvin pimein. Golf, sukeltaminen, skootterit, vesiskootterit, mikroautot, kalastus, shoppailu upeissa putiikeissa ja ostoskeskuksissa, kattavat vesiurheilumahdollisuudet, ravintolat, tennis ja keilaus ym. Lisäksi vieras pääsee tutustumaan tiikereihin, käärmeisiin ja vedeneläviin paikallisissa puistoissa. Kattavien harrastusmahdollisuuksiensa ansiosta Pattayaa voisi kuvitella myös lapsiperheitten aktiviteettilomakohteeksi.
Liikkuminen on kätevää ja halpaa paikallisilla lavatakseilla.

Ruoka ja syöminen:

Pattayalla on kattava valikoima niin Fine dining ravintoloita, katukeittiöitä, hampurilaisketjuja, pizzerioita, kiinalaisia, intialaisia, italialaisia, kalaravintoloita, kuten myös perheravintoloitakin. Mitä vain. Paikassa mennään valtavan turistivirran ehdoilla ja se näkyy myös ruokapaikkojen kasvuna sekä erikoistumisena kysyntää vastaavaksi. Tietysti myös maukas thaimaalainen keittiö on vahvasti edustettuna ja myös suomalaisia ravintoloita ja baareja löytyy Pattayan katukuvasta.

Pattayan hintataso:

Keskitasoa Thaimaan mittapuulla. Turistikeskittymien ulkopuolella tietysti halvempaa

Jos oot norjalainen niin tsekkaa nämä, eli gratis Bettingsider ja Pattayalla on omat keinot

PATTAYALLE: