©

AVARUUSKESKUS KENNEDY SPACE CENTER - HERKKUA AVARUUSFANEILLE

Floridan visiitti ei ole täydellinen ilman vierailua Orlandoon liepeillä sijaitsevassa Kennedy Space Centerissä
 
ORLANDON HOTELLITARJOUKSET
NIELSEN IQ ACTION  ICE

Siinnä missä aidot Astronautit valmistelevat seuraavaa lähtöään avaruuteen, tarjoaa keskus avaruusmatkailusta kiinnostuneelle ainutlaatuiset puitteet kokea alan historia ja nykypäivä suoraan paikan päältä. Tämän lisäksi vierailija voi tuntea myös paljon muuta. Lähes jokaisen lapsen unelmana on matkustaa avaruuteen tutkimaan maailmankaikkeuden salaisuuksia ja Kennedy Space Center tarjoaakin lähes autenttisen virtuaalimatkan avaruusmatkailun eri vaiheisiin ja ihmiskunnan suurimpiin saavutuksiin. Matka kohti Orlandoon!

AVARUUSKESKUKSEN KOTISIVU
Saatavilla myös gratis lekepenger jolla moni reissaa aika suvereenisti.    
 
MITÄ ON TARJOLLA?

IMAX teatterit jossa vierailija kokee avaruusmissiot kuin paikan päältä 3D-efektien ja uskomattomien äänentoistojärjestelmien maalatessa realistista kokemusta katsojille. Koe saavutukset ja vastoinkäymiset kuin olisit itse mukana.

Avaruuslentosimulaattoreissa voit ottaa tuntumaa siihen miltä tuntuu sinkoutua maata kiertävälle radalle ja tuntea sen mitä vain harvat ovat kokeneet. Jos taskusta ei löydy ylimääräisiä miljoonia aitoon avaruuslentoon, niin tämä on taatusti seuraavaksi paras vaihtoehto.

Astronauttikoulutus. Kouluta itseäsi 1-3 päivän ajan kuin oigea astronautti ja koe raketinlaukaisun ennakkovalmistelut ja itse laukaisu suoraan paikan päältä. Mitä kaikkea astronauteilta oikein vaaditaan ja millaisen koulutusohjelman nämä avaruuden konkarit käyvät lävitse. Mahdollista tavata astronauttilegenda kuten Jim Lovell tai Buzz Aldrin. Kurssit suoritetaan pienissä ryhmissä joten varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin sillä kysyntä on kovaa. Kurssit räätälöidään ryhmien ja hintaluokkien mukaan. Kurssin läpikäyneet eivät ylistys-sanoissa säästele. Varaukset

Nasa laukaisee lähes kuukausittain avaruuteen satelliitteja, joten tiettyyn aikaan paikalle sattuessasi näet myös aidon laukaisun aitiopaikalta. Laukaisuaikataulu

Lounas astronautin kanssa. Vuodesta 2001 on vierailijoille tarjotaan lounas aidon astronautin seurassa, kuunnellen uskomattomia kokemuksia ja tarinoita aidon legendan kertomana. Päivittäinen tapahtuma on suosittu, joten varaukset kannattaa tehdä ajoissa. Lippuvaraukset tästä.

Opastetut kierrokset. Tutustut pääkallopaikkaan ja näe oikeat raketit laukaisualustoineen ja teknologioineen. Samalla opit NASAN hämmästyttävän historian eri vaiheet aina nykypäivään saakka.

Voi varata joko puhelimella, netistä tai rajoitetusti paikanpäältä. Kts. Kotisivut.

Pelkkiä lentoja löytyy lähes jokaiselta matkantarjoajalta ja lentoyhtiöltä. Vertaa lentoja.