©

Ainutkertainen Purjehduskokemus Välimerellä


Aurinkomatkat tuo matkailijoille mahdollisuuden hieman erilaiseen matkailuun jollaisesta moni on varmasti unelmoinut pitkään ja hartaasti. 

Oman veneen hommaaminen on kallista puuhaa joten purjehdusloma on erinomainen vaihtoehto harrastella josko homma todella kiinnostaa. Jos kaikki menee hyvin, on oman veneen ostopäätöksen teko astetta helpompi purjesdusloman jälkeen.

SunSail -purjehduslomalla pääset nauttimaan purjehduksen tuomasta vapaudesta ja loma ei ole pelkkää auringonottoa hiekkarannalla. Tällä aktiivisella lomalla nautit mukavien kanssamatkustajien seurasta, hyvästä ruosta, välimeren saarista, rannoista ja vesistä sekä yövyt omassa hytissä veneessä. Samalla tutustut myös Välimeren kiehtovaan historiaan veneen kierrellessä muinaisilla tapahtumapaikoilla, jossa aikoinaan mm. antiikin Kreikan sankarit suorittivat kuuluisia urotöitään ja jättimäiset laivastot kuljettivat sotajoukkojaan kohti vihollisrantoja. Opit samalla yhtä ja toista purjehduksesta sekä solmit luultavasti elinikäisiä ystävyys-suhteita kanssamatkustajien kanssa.


Monipuolisesta valikoimista löytyy purjehdusmatkoja niin ensikertalaisille kuin kokeneille merikarhuillekin. Tällä hetkellä lähtösatamia on tarjolla seuraavasti:


  • Kreikka: Ateena, Korfu, Kos, Lefkas ja Rodos
  • Kroatia: Dubrovnik, Trogir ja Kastela
  • Turkki: Göcek


Toki purjehduslomia voi tilata eri yrityksiltä myös paikanpäältä lähes mistä tahansa Välimeren kaupungista, kuten omatoimimatkailijat varmasti tietävät. Valmiin paketin tilaaminen Suomesta lentoineen ja oppaineen on kuitenkin helppoa ja varsinkin ensikertalaisille helppo valinta. Ei säätöä ei häslinkiä, sen kuin astuu lentokoneeseen.

BINGOHUONEET -Viihdettä hiljaisiin hetkiin purjehtiessa