©


Arvostelu: Jakso 2 -EX-CCCP

Tähdet:
4+/5

Ekstraklipit EX-CCCP-jaksosta

"
Matka ruostuneen rautaesiripun takaiselle radioaktiiviselle vyöhykkeelle! Maailman mittavin ja myyttisin junarata vie Madventuresin kuolemattoman miehen ja maailman hämyimmän urheilulajin luo."-Jakson kuvaus sivustolta Madventures.tv

Matka vei tällä kertaa Tsernobylin radioaktiivisilta alueilta läpi Venäjän aina Pietarin kautta siperiaan ja Kirgisiaan harrastamaan erikoista "pallopeliä". Legendaarisesta junamatkasta olisi suonut nähdä enemmänkin. Tarkistamassa käytiin myös kuolemattoman miehen legenda, temppelissä Ulan Uden (Burjatian tasavallan pääkaupunki) tietämillä.

Madventures 3:n toinen jakso, Ex-Cccp alkoi hieman hitaasti ja tiedostavasti, mutta niin useasti nähdyn Tsernobylin jälkeen homma palautui turvallisille raiteille. Jaksossa oli paljon sitä samaa mistä sarja alunperin tulikin tunnetuksi, eli sitä hieman erilaista matkailua ja äijjämäistä meininkiä, missä kielelläkään ei aina ole niin väliä. Ai että teki hyvää. Loppupuolella alun villihkö tahti hieman rauhoittui, joten se loi hyvän kontrastin jaksolle.

Tunnan rimpuilut Madcookin
osanottavana puolena maistelemassa kanssamatkaajan kehosta poistunutta tuotetta sekä Rikun verta valuva maha sai poikien puheet solmuun ja katsojien naurulihakset kramppiin. Silminnähden erittäin huolestunut ja järkyttynyt Ekstreme-Rantala taas sai katon reunalla vaappuessaan, varmasti kovimmankin taparikollisen heltymään iloiseen naurantaan. Turvaköyden varassa laskeutuva adrenaliinijunkkari oli erikoisine tuuletuksineen ja lauluineen riemastuttavinta Madventuresia pitkään aikaan. Erittäin koominen jakso missä Rikun ja Tunnan tapa mennä sieltä missä aita on korkein, toimii.

Jakso kestää helposti useammankin katsomiskerran.

Hieman saarnaavan ja yhteiskunnallisesti tiedostavan 2. tuotantokauden jälkeen, Madventures näyttää ottaneen askeleen kahteen hieman erilaiseen suuntaan. Osaltaan sarja tuntuu saaneen takaisin ensimmäisen kauden jätkämäistä, rentoa menoa kun taas toisaalta laukataan niin aktiviteettiensa kuin vierailukohteidensakin puolesta askeleen hieman roisinpaan, mutta erittäin mielenkiintoiseen suuntaan.
Mielenkiintoista nähdä miten sarja otetaan maailmalla vastaan.

2 aikaisemman tuotantokauden DVD:t löydät CDON.Comista