©

Välimeren kauneutta lämpöä ja ylellisyyttä Risteilyllä!

Risteilyloma välimerellä on erinomainen keino tutustua välimeren maihin yhdellä ja samalla reissulla ilman turhia matkavarauksia ja turhaa säätämistä. Monen matkatoimiston valikoimissa on juuri välimerelle tehtyjä risteilyjä, joilla pääsee helposti nautiskelemaan ylellisestä matkustamisesta ilman vaivalloista hotellien tai lentojen varailemista.

Riittää kun kävelet laivaan ja kaikesta on huolehdittu. Matkalla voit nauttia mielenkiintoisesta ohjelmasta, hyvästä ruoasta ja ennenkaikkea välimeren kauniista luonnosta ja tietysti merestä

Esimerkiksi Kalevatravel tekee risteilyjä Barcelonasta ja matka vie Ranskan kuvankauniista rannikkokaupungeista aina Italian Roomaan ja historialliselle Maltan saarelle. Pidemmillä reissuilla pääsee näkemään Kreikan idyllisiä satamia ja kaupunkeja.Kohde myös käydä Korsikan saarella.


Ebookers järjestää risteilyjä myös Barcelonasta (Espanja, Ranska, Italia, Tunisia) ja lisäksi sen valikoimista löytyy mm. risteily joka keskittyy Kreikan kuvankauniin saariston alueelle. Risteilyt löydät osiosta
Luxury-risteilyt-välimeri ja jotain muuta gratis bingosider muualla 

Costa Cruises järjestää risteilyjä lähes jokaisesta välimeren suuremmasta rannikkokaupungista joten omatoimisille matkaajille sivusto on oikea paikka risteilyn hakuun. Etsi itse vain lennot kohteeseen ja hyppää laivaan. 
Tutustu tarviessa: mainiot Säästövinkit matkahulinoihin


(Photo credits 1 - lisenssi)