©

Kalliokiipeilyä, Kiipeilykurssit ja päiväretkiä Railey Beachillä

 
Thaimaa houkuttelee lukuisia kalliokiipeilijöitä joka vuosi ympäri maailmaa.
 
RAILEY BEACH MATKAVARAUKSET
Pieniä seiniä ja kalliokiipeilyyn soveltuvia kohteita löytyy monestakin paikasta, mutta yksi nousee selkeästi yli muiden ja kiipeilyä tosissaan harrastavien ei kannata suunnata muualle. Kyseessä on Railey Beach joka on tietön poukama Krabin maakunnassa, lähellä Ao Nangin kylää. Railey on kallioiden saartama poukama jonne pääsee vain veneellä. Tämä antaa vaikutuksen että kyseessä on saari vaikka se kuuluukin mantereeseen. Paikka on saavutettavissa helposti Ao Nangista, muilta Krabin rannoilta, sekä vaikkapa Phuketista tai Phi Phi saarilta.

Seinät ja kiipeily

Seiniä ja kursseja löytyy niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin ja kursseja järjestetään aina puolen päivän pikakursseista usean päivän kattavampiin koulutuksiin. Kursseja voi varata netistä, Ao Nangista, paikanpäältä ja lukuisista muista lähialueiden kohteista päiväretkille. Myös matkatoimistot ympäri Thaimaasta voivat tarvittaessa hoitaa liput kursseille, matkoineen kaikkineen.

Lisää tietoa kiipeilystä ja Raileystä: Railey.com

Majoitus:

Itse Raileyltä löytyy kourallinen pieniä puutarha bungaloweja mutta suurin osa alueen majoituksesta löytyy Ao Nangista joka on lähempänä (lyhyt venematka) Raileytä kuin muut Krabin matkakohteet.

Kuvan lisenssi