©

ELÄMYSMATKAILUA SUOMESSA


 Esittelemme väliajoin joukosta erottuvia ja mielenkiintoisia Suomalaisia matkailuun liittyviä sivustoja sekä palveluita. Tällä kertaa keskitymme palveluun, joka tarjoaa mitä erikoisempia elämyksiä kotimaan kamaralla.

Tutustu valikoimiin tai tilaa elämys: ELÄMYSLAHJAT.FI 
ILMAISNÄYTTEET

Kotimaisesta elämysmatkailusta puhuttaessa tulee nopeasti mieleen Lappi, kylpylät ja huvipuistot sekä mahdollisesti herra Keskisen luotsaama, Tuurin kyläkauppa. Eksoottisempia elämyksiä jahdataan yleensä ulkomailla ja se vaatii jo melkoista rahallista panostusta jo matkakohteen puolesta lentoineen ja majoituksineen, puhumattakaan itse elämykseen uppoavine euroineen.

Tähän markkinarakoon tarraa erittäin onnistuneesti sivusto, joka myy kaikenlaisiin elämyksiin käytettävät ilmaiset elokuvaliput, jotka voi käyttää itse tai antaa giftiksi. Suorituspaikkoja löytyy ympäri Suomea ja valikoima on vähintäänkin kattava ja eritoten mielenkiintoinen. Täysin vastaavaa palvelua ei Suomesta löydy, joten peruslöhöilyyn ja maleksimiseen kyllästyneet toivottavat kotimaassa järjestettävät elämykset, avosylin tervetulleeksi.

 

Elämyksiä tarjoillaan mm. seuraavissa kategorioissa:

  • Elämyksiä vedessä
  • Elämykset ilmassa
  • Moottorisoidut elämykset
  • Seikkailuelämykset
  • Romanttiset kokemukset
  • Opettavaiset ja luovat elämykset

Esimerkkejä tarjolla olevista elämyksistä:

Drifting kyyditystä, benjihyppyjä, ammunta käsiaseilla, rallikyyditys, action combat, olutkoulutus, kuumailmapallo lento, Trike sankarilennätys, juhlat saunabussissa, cross carting, Padi sukelluskurssi, suklaaputous, päivä seikkailupuistossa, kiinalainen teeseremonia, köysilaskeutuminen kalliolta ja paljon muita hienoja elämyksiä