©

Voita rahaa pelaamalla täysin ilmaiseksi | Vain tästä

Booking.com  
Muut suomen kylpylät
PELAA RAHAPELEJÄ ILMAISEKSI (Voita oikeasti ilman penniäkään omaa rahaa. Tämä voi helpottaa lomasuunnitelmia kylpylöihin kummasti)

Naantalissa sijaitseva Naantalin kylpylä Spa, kuuluu Royal Spas of Europe-ketjuun. Se kuuluu myös maailman sadan parhaan kylpylän joukkoon.

Kylpylässä voit nauttia päivisin allasosastolla sekä kokeilla erilaisia hoitoja ja hierontoja. Lomalla kaikkein rentouttavinta lienee kuitenkin yöpyminen kylpylähotellissa. Hotellista löytyy huoneita joka makuun ja standardista luxukseen. Tunnelma on erittäin rauhallinen ja rentouttava, joten kylpylälomasi sujuu varsin stressivapaassa ympäristössä.

Tullaksesi terveeksi ja hyvinvoivaksi, voit ottaa kylpylähoitoja, asiantuntevien ammattilaisten ja laadukkaiden tuotesarjojen avustuksella.

Täältä löytyy erilaisia kasvohoitoja, aromaterapiaa, balilaista vartalohierontaa, Hot Stone kiviterapiaa, suklaahoitoja vartalolle, sekä savi- ja turvehoitoja. Eritoten suosittelemme kokeilemaan kuningatar Kleopatran hunaja-maitokylpyä tai huumaavan tuoksuvaa ruusukylpyä.

Luksustason kylpyläpalvelua on, kun tuodaan lasillinen samppanjaa kylpyyn! Romantikoille ja yhdessäoloa kaipaaville, järjestetään myös kylpyhetki kahdelle. Lomakohde kotimaassa ei tästä paljon parane

Vartalohoitoja löytyy todella monia

Mansikkahoito aloitetaan kuorinnalla, käydään mansikka-kermakylvyssä, iho öljytään mansikkaöljyllä ja ihan lopuksi nautitaan vielä lasi mansikka kuohuviiniä.

Selluliittihoito johon kuuluu kuivaharjaus, selluliittinaamio, kylpy, kiinteyttävä seerumi ongelma-alueille ja lopuksi vielä vartalohieronta.

Lisänä myös kasvo-, käsi- ja jalkahoidot. Jotta voit mennä kauniina illalla hotellin ravintoloihin, spasta löytyy myös meikkauspalvelut ja opastus.

  • Voit tutustua hoitoihin ja kylpylän palveluihin tarkemmin täällä

Kylpylässä lomaillessa, sinulla on mahdollisuus huolehtia kunnostasi ja harrastaa todella monipuolisesti. Talvella löytyy hiihtoladut murtomaahiihtoon. Lapsille pulkkamäkeä sekä liukurit ja välineet löytyvät hotellista. Mahdollisuus myös luisteluun.

Kesällä ja talvella paljon kävelyreittejä.

Lisäksi golf, tennis, uinti, beachvolley, sauvakävely, pyöräily, jumpat  ja venyttelyt

Lapsille Naantalista löytyy myös Muumimaailma, joka on varmasti lapsiperheiden ykköspaikka!
Naantalin spa hotellista löytyy muuten muumiaiheisesti sisustettu huone, muumifaneille!

-Päivi Ojala

Kuva: Matti Paavola - Lisenssi

LUE MYÖS:

Loma Ikaalisten kylpylässä
Jättipotteja Kolikkopeleistä
Tarvitset vain hieman onnea ja kaikki voi muuttua hetkessä